lauantai 16. heinäkuuta 2016

8 viikkoa ja pentujen luovutus


Tämä lienee tältä erää viimeinen kirjoitus tähän blogiin.

Meillä on ollut taas ihan reipashenkinen ja tapahtumarikas viikko!

Viimeviikon lauantaina startattiin kohti Järvenpäätä. Matkalla tuli paljon uutta kun pysähdeltiin huoltoasemille taukoilemaan. Pennut matkusti jälleen kerran reippaasti. Saavuttiin perille jossain kahden-kolmen aikoihin ja majoituttiin siskon luo. Sovittiin iltapäiväksi sitten vielä treffit Tempo-enon kanssa. Riemu oli onnesta kippuralla kun se pitkästä aikaa näki velipoikaansa ja Tempo oli niin mainio eno pentusille. Maanantaina treffattiin pentujen kanssa myös Riemun Yive-siskoa. :)











Siskon luona pennut pääsi touhuamaan paljon lasten kanssa ja tiistaina käytiin vielä ilahduttamassa vanhuksia koko porukalla. Pennut tutki joka paikan ja viiletti reippaina pitkin käytäviä. Rollaattorit, pyörätuolit ja hassusti liikkuvat ihmiset oli kaikki ihan ok ja jokaisesta ihmisestä ilahduttiin kovasti. Hirmu reipas ja iloinen kolmikko. Sieltä toki sitten vielä kerran Tempoa ja Marjaa treffaamaan ja illaksi pennut ja Riemu jäi vielä Marjalle hoitoon kauppareissun ajaksi. 

Keskiviikkoaamuna lähdettiin takaisin kotiin, matka meni hyvin ja pennut nukkui aina kun auto liikkui. Ajeltiin pari tuntia kerrallaan ja pidettiin sitten aina pieni tauko, taukopaikoilla pentuset oli rentoja pikku puuhastelijoita. Kovasti ne on muutamassa viikossa taas reipastuneet.

Loppuviikko onkin sitten oleskeltu ihan kotona, käyty metsässä pienillä lenkeillä ja perjantaina käytiin vielä kaverin luona katsomassa kissoja. Pennut siirtyivät keskiviikkona keittiöstä koirahuoneeseen koiraportin taakse viettämään yöt ja yksinoloajat. Ensimmäinen ilta protestoitiin kohtalaisen paljon, mutta sen jälkeen yöt on nukuttu taas kiltisti.

Tänään olikin sitten jo aika luovuttaa pojat omiin koteihinsa, reippaasti pennut lähtivät omistajien matkaan ja ensimmäiset kuulumisetkin saatiin. Reippaita poikia!  

Into muutti Tornioon

Ja Taito, nykyinen Jymy muutti Ouluun

Tuju jää tänne kotiin kasvamaan ja pitämään Riemulle seuraa. Kovin on hiljaista ja rauhallista nyt kun kaksi puuttuu, mutta onneksi niitä pääsee katsomaan ja kuulumisia kuulee säännöllisesti. Ihaniin koteihin pojat pääsivät. 

2 kommenttia:

  1. Onnea matkaan pojille ja toki myös Tujulle! <3 Kivoilta pentusilta kuulostavat ja ahkerasti olette puuhailleet.

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 Mukavan oloisia pentusia nämä kyllä ovat, mielenkiinnolla seurataan millaisiksi kasvavat! :)

    VastaaPoista